Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Azzal, hogy megváltoztattuk a jelenünket, megváltoztattuk a jövőnket is, más jövőnk lesz, mint amit a londoni vagy a brüsszeli jósdák papjai jövendöltek nekünk, már ha a szavazók is így akarják" - közölte a kormányfő.

Szólt arról is, hogy a multik és a fogyasztók, a bankok és a devizahitelesek közötti konfliktusokat nem ők robbantották ki, már a kormányváltáskor is folyamatban voltak, és Magyarország mindenhol vesztésre állt. "2010-ben azt kellett eldöntenünk, hová állunk a ringben, és mi a piros-fehér-zöld sarkot választottuk. Azóta több menetet is megnyertünk, de a küzdelemnek nincs vége" - hangoztatta. "Ne hagyjuk, hogy elvegyék a rezsicsökkentést, a gyermekek után járó adókedvezményt, a bérek növekedését, a gyed extrát, az időskor biztonságát" - mondta.

Az április 6-i parlamenti választáson újra meg kell mutatni: "erősek és egységesek vagyunk" - mondta Orbán, majd hozzátette: "mutassuk meg: nem gazsulálunk senkinek, mutassuk meg, hogy a magunk útját fogjuk járni" - mondta a kormányfő hét héttel az országgyűlési választás előtt, hozzátéve, hogy "ha nem mi irányítjuk a saját életünket, valaki más fogja".

"Fújjátok meg a kürtöket és nyergeljetek, mert holnap reggel indulunk! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" - zárta félórás beszédét Orbán Viktor a teltházas Millenáris Teátrumban.

A teljes beszédért kattintson!