Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Gulyás Ildikó közölte, hogy a Veszprémi Nyomozó Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást a 33 éves férfival szemben.

A szóvivő elmondta: a gyanúsított hétfő délután az egyik ajkai benzinkútnál beült egy tankoló személygépkocsi vezetőülésére. Ezt az ott tartózkodó járőr észrevette és kiszállásra szólította fel. A férfi, miután kiszállt, a szomszédos kútnál álló rendőrautóhoz ment, hogy abba üljön be. A rendőr ezt meg akarta akadályozni, de a férfi ököllel többször megütötte. A gyanúsított azután sem hagyta abba a járőr bántalmazását, hogy az a földre került, emiatt a rendőr rövid időre eszméletét vesztette.

Gulyás Ildikó hozzátette, a gyanúsított eközben beszállt a rendőrautóba, ahonnan csak az eszméletét visszanyerő rendőr és időközben helyszínre érkező két kollégája felszólítására szállt ki. Azonban a bilincselésnek ellenszegült és az egyik intézkedő rendőrt is megütötte. A rendőrök végül közös erővel bilincselték meg és az erősítés megérkezéséig a földre fektették a férfit.

Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője hétfő este azt közölte, hogy a bántalmazott 30 éves ajkai főtörzsőrmester, körzeti megbízott életveszélyes sérüléseket szenvedett.