Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nógrád megyei Erdőtarcsán azért írtak ki időközi választást, mert a polgármester augusztusban lemondott. A tisztségért négy jelölt függetlenként, egy pedig a Magyar Munkáspárt színeiben indul. A választói névjegyzékben 440 helybéli szerepel.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szuhakállón ugyancsak a településvezető lemondása miatt tartanak időközi választást. A 794 választópolgár négy polgármesterjelölt közül választhat: a posztért az eddigi polgármester mellett még két független jelölt indul, egy pedig a Magyar Munkáspárt színeiben aspirál a tisztségre.

A Baranya megyei Markócon polgármestert és képviselőket is választanak, mivel a képviselő-testület nyáron feloszlatta magát. A polgármesteri tisztségért az eddigi településvezető és egy másik független jelölt indul, a két képviselői helyre öten pályáznak, mindannyian függetlenek. A választói névjegyzékben 51-en szerepelnek.

A Heves megyei Pálosvörösmarton szintén a képviselő-testület önfeloszlatása miatt lesz választás. Az 555 választópolgár három polgármesterjelölt közül választhat: egyikük függetlenként, egy a DK és az MSZP közös jelöltjeként, egy pedig a Magyar Munkáspárt színeiben indul. A négy képviselői helyre 17 jelölt közül lehet választani.

A Somogy megyei Siófokon ma két roma települési nemzetiségi képviselőt választanak.

Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.