Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint minkét terepjáró fajtának 5 ajtóval kell rendelkeznie. A könnyű terepjárókat Euro 6-os, míg a páncélozottakat Euro 5-ös motorral kell szerelni. Az előbbi kombinált fogyasztása legfeljebb 12 liter, míg a páncélozotté 20 liter lehet száz kilométerenként.

A tender nem közli a becsült vételárat, de arra következtetni lehet a kért referenciából. A páncélozott terepjárókra ugyanis csak az tehet ajánlatot, aki az utóbbi három éveben - szerződésszerűen - leszállított legalább egy ilyen járművet, minimum 100 millió forintért.

Az értékelésnél 65 súlyszámot kap az ár, míg a minőségi kritériumok 15 súlyszámmal szerepelnek. Ebből 10 jut a szállítási határidőre, 5-5 pedig a szervizhálózat sűrűségére, külön-külön értékelve a könnyű- és a páncélozott terepjárók javító helyeit.

A könnyű terepjárók átadásának határideje a szerződéskötéstől számított 5 hónap, míg a páncélozott terepjáróknál az ajánlattevő jelöli meg a szállítási határidőt, de az nem lehet több - szintén a szerződéskötéstől számítva - 7 hónapnál. Ajánlatok benyújtásának határideje: június 21.