Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az érintett automaták túlnyomó többségénél a fűtés nem működik megfelelően, ezért az üzemeltető 2017. január 9-én (hétfőn) megnövelt létszámmal a fűtőegységek javításával biztosítja a nyomtatók működését. A javításhoz szükséges tartalékalkatrészek rendelkezésre állnak, így, mivel egy automata esetében körülbelül fél-egy órát vesz igénybe a művelet, a hibák kijavítására várhatóan még hétfőn, a nap végéig sor kerül.

A kialakult helyzet miatt elnézést kérünk, és köszönjük ügyfeleink türelmét. Panaszaikkal az Ügyfélközpontokban várjuk ügyfeleinket, illetve az ügyfélszolgálatra telefonálók hibabejelentéseit a BKK munkatársai minden esetben rögzítik, a hibák kijavítását az üzemeltető soron kívül kezeli.

Egy, a Facebook-poszthoz kapcsolódó kérdésre válaszolva a BKK elárulta, hogy 280 darab jegy- és bérletkiadó automata jelenleg is működik. Arra a kommentre viszont egyelőre nem reagáltak, hogy mi történik azzal az utassal, aki a lefagyás miatt nem tud jegyet/bérletet vásárolni.

Nem áll meg mindenhol az M4

Az M4-es metró Újbuda-központ megállón továbbra is megállás nélkül halad át a biztosító-berendezés meghibásodása miatt - közölte hétfő reggel a közlekedési vállalat Az állomás a 17-es, a 41-es, a 47-es és az 56-os villamossal érhető el.