Rosszul lett egy repülőgép személyzete, ezért törölték az Air France kedd reggeli, Budapestről Párizsba tartó járatát. A gép már a kifutópályán állt, amikor a döntés megszületett a törlésről - írta a privatkopo.hu. A lap szerint egy légiutas-kísérő össze is esett. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér honlapján csak az szerepel, hogy a járatot törölték, de az okról nem számoltak be - olvasható az Inforadio.hu-n.

Az Indexnek egy utas számolt be a történtekről. A menetrend szerint 6:25-kor induló gépre rendben becsekkoltak az utasok, de a gép nem száll fel, majd nem sokkal később a kapitány bejelentette, hogy az egyik stewardess rosszul lett. Rövidesen egy másik is így járt, ezért megkértek mindenkit, hogy szálljanak le.

Az olvasó szerint később azt mondták nekik, hogy a gépen túlnyomás alakult ki, ezért történtek a rosszullétek. Így a gép utasok nélkül tér vissza Párizsba. Az utasoknak ugyanakkor nem voltak panaszaik. A légitársaság az utasoknak vagy jegyet foglalt a legközelebbi járatra, vagy visszatérítette a jegyárakat.