Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Rosszul lett egy repülőgép személyzete, ezért törölték az Air France kedd reggeli, Budapestről Párizsba tartó járatát. A gép már a kifutópályán állt, amikor a döntés megszületett a törlésről - írta a privatkopo.hu. A lap szerint egy légiutas-kísérő össze is esett. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér honlapján csak az szerepel, hogy a járatot törölték, de az okról nem számoltak be - olvasható az Inforadio.hu-n.

Az Indexnek egy utas számolt be a történtekről. A menetrend szerint 6:25-kor induló gépre rendben becsekkoltak az utasok, de a gép nem száll fel, majd nem sokkal később a kapitány bejelentette, hogy az egyik stewardess rosszul lett. Rövidesen egy másik is így járt, ezért megkértek mindenkit, hogy szálljanak le.

Az olvasó szerint később azt mondták nekik, hogy a gépen túlnyomás alakult ki, ezért történtek a rosszullétek. Így a gép utasok nélkül tér vissza Párizsba. Az utasoknak ugyanakkor nem voltak panaszaik. A légitársaság az utasoknak vagy jegyet foglalt a legközelebbi járatra, vagy visszatérítette a jegyárakat.