Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 2016-ban elért árbevétel növekedés alapján sikeres évet zárt a dél-afrikai Naspers-csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu. A kiugró eredmény nagyban köszönhető a Romániában bejelentett S.C. Dante International S.A. partnereinek, akik Marketplace rendszerben használják az oldalt. Számukra a cég eMAG E-xcellence Díjat alapított, amelyet három kategóriában ítél oda a vásárlók szempontjából kimagasló teljesítményt nyújtó vállalkozásoknak.

A hazai e-kereskedelem piacon csak négy éve jelen lévő eMAG az elmúlt évben háromszoros növekedést ért el a piachoz képest. A GKI Digital június közepén közzétett e-kereskedelmi TOP10-es listáján így a második legnagyobb szereplő.

Az oldalon a nagyjából 1000 partnernek is köszönhetően 8500 márka és 600 ezer termék érhető el. A náluk realizált rendelések száma pedig a 2015-ös adatokhoz képest megduplázódott 2016-ban, és a megrendelt termékek értéke is jelentősen nőtt az előző évihez viszonyítva. Továbbá, az oldallátogatók közel egyharmadát (30 százalék) a Marketplace partnerek által kínált termékek érdekelték 2016-ban.