Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-nek elmondta: a kerületi ügyészség az iratokat megvizsgálva megállapította, hogy a két férfi előzetes letartóztatásának nem állnak fenn a feltételei. Egyikük esetében a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja is hiányzik. Ezért az ügyészség a két férfi azonnali szabadlábra helyezésére utasította a nyomozóhatóságot - fejtette ki az ügyészségi szóvivő.

Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-nek azt mondta, hogy a rendőrség tudomásul vette az ügyészség döntését, intézkedtek a két férfi szabadon bocsátásáról.

Kedd délután teljesen megsemmisült egy, a főváros VI. kerületében, az Andrássy úton található palota tetőszerkezete, miután építési munkálatok közben lángra kapott az épület. A palota életveszélyessé vált, de szerdán megkezdték az épület balesetveszélyes részeinek elbontását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedd délutáni közleményében azt írta: közveszély okozás bűntette megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a 36, illetve 37 éves férfiakat, akik megalapozottan gyanúsíthatóak az épülettűz előidézésével.