A befektetéssel bizalmat szavaztak egy olyan modellnek, amely az egészségügy területén akár országszerte követendő példává válhat - emelte ki Csuhaj V. Imre a Széchenyi Tőkebefektetési Alap elnök-vezérigazgatója. A klinika az elmúlt négy évben a járóbeteg ellátástól indulva a páciensek igényeinek megfelelően fokozatosan 15 szakterületre bővítette ki szakorvosi ellátásának körét, s ezzel a dél-alföldi régió egyik legjelentősebb magán-egészségügyi szolgáltatójává nőtte ki magát.

Jelenleg az intézmény a prevenciótól az azonnali ellátáson át a rehabilitációig nyújt szolgáltatást, megfelelve a kulturált, várólistáktól mentes egészségügyi ellátást kereső, erősödő piaci igénynek. Az intézmény az egyéni betegek és az intézményes betegirányítók - biztosítók, egészségpénztárak - részéről érkező növekvő igényekhez igazította szolgáltatásait, fejlesztéseit, s ezek mentén kíván további bővítést megvalósítani - újabb szakterületek bevonásával és szolgáltatások kialakításával.

A társaság a járóbeteg szakrendelések, gasztroenterológia, traumatológia, reumatológia, kardiológia, pszichiátria valamint rehabilitációs kezelések révén ma a régió legjelentősebb magán-egészségügyi szolgáltatója. A klinikán jelenleg 8 teljesen felszerelt szakrendelő és korszerűen felszerelt, klimatizált műtő, és nyitott MRI áll rendelkezésre a páciensek ellátásához.