Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A ma déli órákig a délnyugati határ közelében még előfordulhat időszakos, gyenge intenzítású havazás, ezt követően ma említésre méltó csapadék nem valószínű. A ma déli órákig Baranya megye déli részén gyenge alacsonyszintű hófúvás kialakulhat. Az előttünk álló éjszaka az északkeleti megyékben a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet helyenként elérheti a mínusz 15 fokot - adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfőn várhatóan körülbelül a reggeli óráktól nyugat felől havazás várható az országban, amely a délutáni órákra a Dunától keletre eső területekre is átterjedhet, illetve áthelyeződhet. Az országban többfelé fordulhat elő havazás hétfő éjfélig - jellemzően jóval fagypont alatti hőmérsékleteken -, amelynek legjellemzőbb mennyisége néhány centiméter körül várható.

Az ország délnyugati részén 5 centiméter feletti hó is hullhat , a délnyugati határ mentén kisebb körzetekben akár a 10 centimétert is megközelítheti. Hétfőn délelőtt, illet kora délután a Dunántúl északi felében, illetve az Alföld délnyugati részén a megélénkülő vagy esetleg megerősödő délkeleti szél alacsony szinten hóátfúvást okozhat.