Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nem adjuk a jövőnk, itt maradunk! címmel tartanak tüntetést Budapesten vasárnap délután fél hattól. A demonstráció, amelyre péntek délig ötezren jelezték részvételüket a Facebookon, a Műegyetem rakpartról indul, és a végállomás a Kossuth tér lesz - írja az Inforadio.hu.

A Police.hu összesítése szerint hat kerületben lesznek útlezárások vasárnap este. Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest V., VI., VII., VIII., IX., és XI. kerületében.

Tilos lesz a megállás már reggel 6 órától 19 óráig: a Műegyetem felső rakparton a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között.

Tilos lesz a megállás már reggel 6 órától éjfélig: a Dózsa György téren az Attila út felőli oldalon, a Lendvay utca mindkét oldalán a Dózsa György út és a Munkácsy Mihály utca között, a Bajza utca mindkét oldalán az Andrássy út és a Szondi utca között, az Andrássy út páros oldali szervizútján a Bajza utca és a Munkácsy Mihály utca között, a Pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között, a Szalay utca mindkét oldalán a Vajkay utca és a Kossuth tér között, a Zoltán utcában a Nádor utca és a Szabadság tér között, a Széchenyi felső rakparton a Garibaldi utca és a Steindl Imre utca között, a Széchenyi téren az MTA előtti nagy parkolóban.

Lezárják 6 órától 24 óráig: a Műegyetem felső rakpartot a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között.

Szakaszosan és időszakosan lezárják 17 óra 45 perctől 19 óráig: a Szent Gellért tér - Szabadság híd - Vámház körút - Múzeum körút - Károly körút - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca - Kossuth tér útvonalat - írja az Inforadio.hu.