Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tartós hőség veszélye miatt szerdára már nyolc megyére - Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna - másodfokú, az ország többi területére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

A középhőmérséklet szerdán sokfelé 25, az Alföld nagyobb részén és a Dél-Dunántúlon, a magasabb éjszakai hőmérséklet miatt pedig a Kisalföldön is 27 fok felett alakul. A Dél-Alföld egyes részein 29 fokot meghaladó középérték is várható.

Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet 17-22 Celsius-fok között alakul. Napközben 32-37 fokig melegszik a levegő.

Napközben a Dunántúl északnyugati részén viharossá fokozódhat a szél. Emellett legnagyobb eséllyel a Nyugat-Dunántúlon és az Észak-Alföldön, az Északi-középhegység térségében alakulhat ki néhol zivatar, de várhatóan heves kísérőjelenségek nélkül.

A tartós hőség veszélye miatt Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár szerda éjfélig meghosszabbította a hőségriasztást.