Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az OMSZ előrejelzése szerint szombaton sok felhő lesz felettünk, amelyek átmenetileg felszakadozhatnak. Előbb északon, késő délutántól, estétől másutt is lehet elszórtan kisebb eső, zápor. Viszont többfelé megerősödik a nyugati, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul. Késő estére 6 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap éjszaka egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet, de keleten és délen reggel még sok lesz a felhő, főként ott lehet eső, zápor. Napközben a többórás napsütés mellett a felhőátvonulásokból elszórtan (nagyobb eséllyel az ország északkeleti harmadán) alakulhat ki zápor, északkeleten néhol zivatar.

Az északnyugati szél napközben többfelé megerősödik, az ország középső részén és zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben néhol 0, -2 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 10 és 15 fok között alakul.

Hétfőn többórás napsütésre készülhetünk, de záporeső néhol kialakulhat (13-18 fok), kedden és szerdán pedig akár már 19-24 fok is lehet.