Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A dunai átkelőt június 17-18-án, 24-25-én, augusztus 5-6-án és 12-13-án zárják le a gépjármű- és közösségi közlekedési forgalom elől. A lezárás mind a négy hétvégén szombaton 0:00-tól vasárnap 24 óráig tart, ezen időszakban a Fővám téren a jelzőlámpa sárga villogó üzemmódban működik; a Kálvin tér felől érkezők a híd előtt visszafordulhatnak, illetve a Belgrád rakpart-Havas utca felé is továbbhaladhatnak majd.

Ebben az időszakban a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos nem közlekedik, helyette a 72-es troli hosszabb útvonalon, Zugló vasútállomás és a Fővám tér között jár. A Fehérvári úton a 61-es villamos a Szent János kórház és a Városház tér között közlekedik, míg a Bartók Béla úti kimaradó villamosszakaszt az 56A villamos pótolja, amely a Szent János Kórház és Kelenföld vasútállomás között szállít utasokat.

A hídon áthaladó forgalom kiváltására a BKK a 4-es metrót, a 133E, valamint a lezárás idején a Gárdonyi térnél is megálló 7-es buszt javasolja. A 47-es, a 48-as és a 49-es villamos pesti, kiskörúti szakaszának pótlására meghosszabbított útvonalon, Zugló vasútállomás és a Fővám tér között jár a 72-es trolibusz.