Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közlemény szerint az e-matrica használat-arányos és a HU-GO megtett úttal arányos díjfizetési rendszer fejlesztése miatt ezen felül szünetel az értékesítés a NÚSZ webes felületén pénteken 23 óra 30 perc és szombaton hajnali 2 óra között.

A lassulások és a rövidebb idejű leállások a fejlesztések ütemezett élesítése miatt csak helyi szinten lesznek tapasztalhatóak. Ezért amennyiben egy viszonteladói ponton nem lehet úthasználati jogosultságot vásárolni, azt javasolják, hogy az utazók és fuvarozók keressenek fel egy másik értékesítési pontot.

A NÚSZ azt ajánlja, hogy a várakozás elkerülése érdekében úthasználati jogosultságot elővételben (a karbantartást megelőzően) vásárolják meg az ematrica.nemzetiutdij.hu vagy www.hu-go.hu weboldalon, sms-ben, mobil applikációkon keresztül, az ügyfélszolgálati irodákban, vagy a viszonteladói partnereknél.

Nem érinti a karbantartás a fedélzeti eszközt (OBU) használó HU-GO ügyfeleket, de gondoskodniuk kell arról, hogy a megjelölt időszakra is rendelkezzenek megfelelő egyenleggel.

Díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal - hangsúlyozta tájékoztatójában a NÚSZ.