Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tavaly nyitotta meg a Jamie Oliver franchise-jogait birtokló Zsidai Group a Jamie's Italian éttermet a Budai Várban, és most újabb helyet, egy pizzériát indít Budapesten. Azt egyelőre még nem tudni hogy, de a nyitást május végére tervezik. A személyzetet már toborozzák, mert a dolgozóknak egy hónapig Londonban kell gyakorlatot szerezniük a franchise valamelyik vendéglőjében

A pizzéria nyitása azért is érdekes, mert kizárólag pizzériája a sztárszakácsnak Angliában sincs, egy új étteremhálózat egyik első egysége nyílik majd itthon, tudta meg az Index a Zsidai Group Kft. sajtómunkatársától.

A tavalyi nyitás nem volt zökkenőmentes: a Budai Várban az ismert lemezlovas Perjés Zoltán bíróságon támadta meg Zsidai Royt és cégét, mivel szerinte élhetetlenné tették otthonát az étterem hangos berendezései. Azért pedig milliós bírságot kaptak, mert többkilónyi lejárt szavatosságú tejszínt, a hűtőben jelöletlen termékeket, ömlesztve tárolt húsokat és más szabálytalanságokat találtak a hatóságok egy tavalyi vizsgálat során.