A Budavári Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Nonprofit Kft. által kiírt nyílt közbeszerzés eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A nyertes pécsi székhelyű Rovitex Hungária Kft.-nek összesen 150 folyóméter, 130 centiméter szövetszélességű, háromrétegű, lanszírozott és brosírozott, arany és selyem szálakkal szőtt falkárpitot; két darab, egyenként három-három részből álló függönykompozíciót, továbbá nyolc darab karosszék és hat darab taburet (ülőke) bársony alapú, arany és selyem szálakkal hímzett huzatait kell legyártania és elhelyeznie.

Az eredetileg becsült ellenérték 270 millió forint volt, a Rovitex 362 millió forinttal nyerte el a megbízást. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepelt az ár, 30 súlyszámmal pedig a vállalkozó személyi állománya. Az ajánlatkérő a nyertessel a szerződést november 4-én kötötte meg.

A felhívásra két ajánlat érkezett, a vesztes a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. volt.

A Céginfo.hu adatai szerint a Rovitex Hungária Kft. 2005-ben alakult, a jegyzett tőkéje azóta 100 millió forint. A múlt évet  2 milliárd 326 millió forint nettó árbevétel mellett, 54,5 millió forint mérleg szerinti eredménnyel zárta. Ez évtől a tulajdonosa egy magyar magánszemély, aki egy liechtensteini székhelyű társaságtól vásárolta meg a céget.