Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a feladat a következő: a menekültügyi eljárásokhoz kapcsolódóan, a menedékjogot kérelmezőket a befogadó állomásra, illetve más befogadó intézménybe szállítása, a kísérőkkel együtt.  A kísérők vagy a hivatali dolgozói, vagy pedig rendőrök. A kísérőket a célállomásról vissza kell szállítani a kiindulási pontra.

A kiindulási pontok a következők: a röszkei és a tompai tranzit zóna, valamint egy-egy szegedi és kiskunhalasi helyszín. A célállomások pedig a következő településeken találhatók: Bicske, Vámosszabadi, Körmend, Balassagyarmat és Fót.

A buszok 19-50 fő közöttiek legyenek. A szállítási feladatokat mindig a szállítandó külföldiek száma határozza meg és nagyban függ a migrációs trendektől, az elmúlt évek tapasztalatai szerint meglehetősen ingadozó, előre nem kiszámítható. Emiatt a hivatal keret-megállapodást köt a nyertes ajánlattevőkkel, és mindig az aktuális létszám függvényében rendeli meg a szállító járműveket. Várhatóan naponta 4-5 járatot is biztosítani kell.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három évből van - összesen - legalább - nettó 50 millió forint értékű, buszok bérbeadásából származó referenciája, továbbá rendelkeznie kell legalább kettő, egyenként 50 személyes autóbusszal, amelyek nem lehetnek öregebbek 10 évesnél.
Az ajánlatok beadási határideje jövő év január másodika. Az értékelésnél csak az ár számít. Az ellenszolgáltatás forrása részben a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap (MMIA).