Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény tájékoztató szerint a felhívásra két ajánlat érkezett, a nyertes cég a becsülttel azonos, 130,5 millió forintért vállalta a tervezést. A másik ajánlattevőt nem nevesíti a közlemény.

Az értékelésnél 55 súlyszámmal szerepeltek a minőségi kritériumok, míg az ár súlyszáma 50 volt. A minőségi kritériumok közé tartozott az épület rekonstrukció bemutatása archív anyagokból, továbbá az épület helyszínrajzi elhelyezése is.

A tervezés célja, hogy a színház - amely befogadó és fesztivál színház lesz - az eredeti tervek alapján épüljön újjá, de a legmodernebb technikával legyen felszerelve. A teátrum minden korosztály számára lehetővé teszi majd a különféle színházi műfajok (különösen prózai színház, verses dráma, bábjáték, zenés játék, opera, tánc- és mozgásszínház, klasszikus művek, mesejátékok, a fiatalok mindennapi életéhez kapcsolódó történetek, dokumentumok, drámák) megismerését. A tervek szerint egy nagyobb, 300-400 fő befogadásra alkalmas flexibilis, jó akusztikájú nézőtérrel rendelkező terem, valamit kisebb kamaratermek kerülnek kialakításra az épületben.