Egy ajánlat volt - győzött

A Nagykőrös-Tiszakürt Konzorcium készítheti el az M44 autóút Nagykőrös és Tiszakürt közötti szakaszának kiviteli terveit, valamint tenderdokumentációját - a közbeszerzési pályázat eredménye a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
MTI, 2016. február 15. hétfő, 14:59

A hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. írta ki. A tenderre csak egy ajánlat érkezett, a Nagykőrös-Tiszakürt Konzorciumé, amely nettó 1 milliárd 793 millió forintért vállalta a feladatot, szemben a becsült nettó 1,8 milliárd forinttal.

A konzorcium tagja az ÚT-TESZT Mérnöki és Szolgáltató Kft. és az ECOROAD Kft.

A közbeszerzési eljárás dokumentációja szerint a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lett volna a nyertes, de miután csak egy ajánlattevő volt, ezt a feltételt nem kellett értékelni. A szerződést a felek január 28-án megkötötték.

(Képünk illusztráció.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 
www.Napi.hu Online Kft. Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Helye: Flórián tér 1. 2. emelet, Budapest, Budapest. 1033 Telefon: +36-1-506-0930. Telefax: +36-1-506-0931. .