Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelentős ügyfélkörrel rendelkező Sopron Bank Burgenland dunántúli és budapesti fiókjaiban már személyes ügyintézéssel is elérhetőek a korábban elsősorban online és telefonos csatornákon forgalmazott személyi kölcsön konstrukciók - írja az MTI.

Megugrott a személyi kölcsönök iránti igény, a jegybank szeptemberi adatai szerint a 2017-es évben az új személyi kölcsön folyósítások összvolumene több mint 50 százalékkal emelkedett - mondta Holló Bence, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének ügyvezetője. Korábbi közlés szerint a Cofidis az elmúlt 5 évben a válság ellenére is folyamatosan növelte portfólióját, ügyfélszámát és munkavállalói létszámát: míg 2012-ben 125 munkatársuk kezelte 72 ezer ügyfelük összesen mintegy 20 milliárd forintos hitelállományát, addig a dolgozók száma 2016-ra több mint duplájára, 300-ra nőtt, az ügyfélszám 100 ezer fölé emelkedett, a hitelállomány több mint háromszorosára bővült. (Együttműködik a magyar és a vietnami kincstár.)

Az ausztriai GRAWE bankcsoporthoz tartozó Sopron Bank Burgenland 13 bankfiókjában a francia gyökerű Cofidis két terméke igényelhető. A regionális hitelintézet végzi az értékesítést, a kérelmek rögzítését és az előminősítési feladatokat. A végleges hitelbírálatot és a mögöttes banki rendszereket a Cofidis biztosítja, ahol 8 százalékos hitelkihelyezési volumen növekedést várnak a 2018-as évre, amelyhez a megállapodás is hozzájárul.