Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nem fog újra megjelenni a Népszabadság. Az októberben felfüggesztett lapot kiadó Mediaworks új tulajdonosa, az Opimus Press Zrt. még aznap, amikor megvette a kiadót, közölte, hogy megvizsgálják, van-e lehetőség újra kiadni a lapot. Most azonban az Opimus Group a tőzsde honlapján közleményt adott ki, amelyben a portál szerint azt írták:

A vizsgálat lefolytatása alapján a Mediaworks Hungary Zrt. Igazgatósága nem látja sem racionális lehetőségét, sem gazdasági megalapozottságát a Népszabadság című napilap újraindításának.

A Népszabadság honlapjának helyén, a nol.hu-n még most is az a közlemény található, amelyet a kiadó akkor adott ki, amikor bejelentették a lap felfüggesztését. Ebben azt írták: a Népszabadság jövője érdekében a Mediaworks menedzsmentje arra fog összpontosítani, hogy az iparági trendeknek leginkább megfelelő üzleti modellt találjon a lap számára. Ennek keretében a jövőbeli működés biztosítása céljából konzultációt kezdeményez az érintettekkel. Azért, hogy valamennyi érdekelt teljes mértékben ezen kiemelt feladatra tudjon koncentrálni, a Népszabadság kiadása valamennyi formájában (beleértve a nyomtatott és az online kiadást is) a mai nappal, az új koncepció kialakításáig illetve megvalósításáig, felfüggesztésre kerül.