Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa posztja szerint jó hangulatú beszélgetésen dőlt el a sorsa az ATV-nél, amely végén - kóros fáradtságra hivatkozva - maga kérte szerződése felbontását Németh Szilárd vezérigazgatótól - írja a portál.

Az ATV az után indított belső vizsgálatot a nemrég leigazolt műsorvezetőjük ügyében, hogy Demcsák a pénteki reggeli műsorban dekoncentráltnak tűnt, és meglehetősen furcsán beszélgetett az MSZP-s Szanyi Tiborral.

Demcsák Zsuzsa egy keddi Facebook-posztban elismerte, hogy hibázott, illetve kialvatlan volt. Ugyanakkor szerinte sok valótlanság jelent meg az esettel kapcsolatban.

Megszólalt az ATV is

A mai nappal közös megegyezéssel távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsa, aki az ATV Start és az Egyenes Beszéd műsorokat vezette a csatornánál - közölte a tévécsatorna. Demcsák Zsuzsa kérte az ATV vezérigazgatóját, Németh Szilárdot, hogy szüntessék meg a szerződését. Az Egyenes Beszéd műsorvezetője, hétfőtől csütörtökig Rónai Egon lesz, péntekenként Krug Emíliát láthatják a nézők - írták a közleményben.

A kép forrása: ATV