Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Markovich Béla közölte, a szervezethez minden építőipari szakember csatlakozhat, érdeklődni a www.szakemberkozosseg.hu oldalon lehet. A belépés feltétele a közösség etikai kódexének elfogadása, és kizárják azt, aki a későbbiekben nem tartja be a kódexet.

A közösség tagjai kaphatnak olyan háttér-szolgáltatásokat, amelyekkel csökkenthetik költségeiket, egyebek mellett kedvezményes mobiltelefon-előfizetést, üzemanyag-vásárlásra jogosító kártyát, felelősség-biztosítást. A tervek szerint a rendelkezésre álló szolgáltatásokat néhány hónapon belül tovább bővítik.

Sok építőipari szakember számára jelent gondot például az ajánlatkészítés, a tárgyalás, az értékesítés, ezért a közösség biztosít majd olyan képzést, amely vállalkozási ismeretekkel segíti ez iránt érdeklődő tagjait, hozzájárulva ezzel a bevételek növeléséhez - mondta el Markovich Béla.

A hazai építőiparban egyre nagyobb gond a szakemberhiány. A közösség tervei szerint felveszik a kapcsolatot általános iskolákkal, szerveznek olyan találkozókat, ahol a felső tagozatos gyerekeknek, illetve szüleiknek bemutatják az építőiparban lévő szakmai és anyagi lehetőségeket. Emellett szeretnék támogatni a képző intézmények munkáját is, a legkorszerűbb anyagokkal és megoldásokkal segítenének emelni a képzés színvonalát