Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tavaly július 4-én vonta vissza az orgoványi takarék engedélyét, a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ) pedig a betétesek biztonsága érdekében kizárta az integrációs rendszerből a takarékszövetkezetet. A mintegy 30 ezer betétest az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) kártalanította, az erre fordított összeg meghaladta az 54 milliárd forintot.

A Cégközlönyben a héten megjelent, 19 tételes pályázati felhívásból kiderül, hogy elsősorban ingatlanokat - szolgáltatóházat, irodaházat, lakást - kíván értékesíteni a PSFN. Egy Budapest 13. kerületi beépítetlen területnek a legmagasabb az irányára - mintegy 115,2 millió forint -, de eladásra kínálnak például több kecskeméti ingatlant és két ráckevei területet is.

Az ajánlatok az Elektronikus Értékesítési Rendszeren (EÉR) keresztül, elektronikusan nyújthatók be az ott történő megjelenést követő 15. naptól. A benyújtási határidő az ÉER-en történő megjelenést követő 30. nap - olvasható a Cégközlönyben.