Fedezetjavulást vár a PannErgy

A PannErgy csoport vezetése a Győri Geotermikus Projekt elindulása után megvizsgálta a geotermikus energiatermelő-létesítmény portfóliójának aktuális piaci helyzetét és lehetőségeit, a vizsgálat eredményeként a társaság egyik helyi energiapiaci partnerével új együttműködési megállapodást kötött - közölte a PannErgy Nyrt. csütörtökön.
MTI, 2016. február 25. csütörtök, 21:16

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatás szerint a megállapodástól a társaság alacsonyabb költségszintet remél. Ennek eredményeképpen a PannErgy csoport már a 2016-os évben fedezetjavulást vár 2015-höz képest.

A megkezdett lépések összhangban vannak a PannErgy csoport által kiszolgált távhőrendszerek közös hőtermelői stratégiai elképzeléseivel, hogy a piaci, a technológiai és környezetvédelmi lehetőségekhez mérten maximális mennyiségű, környezetbarát és egyben a legalacsonyabb költségű geotermikus hőt tápláljanak be - ismertetik a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 
www.Napi.hu Online Kft. Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Helye: Flórián tér 1. 2. emelet, Budapest, Budapest. 1033 Telefon: +36-1-506-0930. Telefax: +36-1-506-0931. .