Miután a vonatkozó uniós irányelv és a magyar közbeszerzési törvény szerint az audiovizuális médiaszolgáltatásra szánt műsorszámok előállítása közbeszerzési eljárás lefolytatása nélkül beszerezhető, az MTVA önkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény formájában tette közzé a megbízott gyártó nevét.

A Maradj talpon napi vetélkedő műsor első közvetítési napja augusztus 22, míg az utolsó nap december 23. A gyártáshoz a forgatókönyvet az MTVA adja, viszont a gyártó nem használhatja az MTVA humán és technikai erőforrásait. A felek a szerződést június 21-én kötötték meg.

A Céginfo.hu adatai szerint az Apropó Média Produkciós Kft. 2012-ben Pánd községben alakult, két évvel később tette át a székhelyét a fővárosba. A jegyzett tőkéje végig 3 millió forint. A céget ez év januárjáig Halkó Gabriella Erzsébet jegyezte, akkor vette át tőle a cégjegyzési jogot Blázy András Péter. A két cégjegyző volt a tulajdonos is ez év januárjáig, amikortól Blázy lett az egyedüli tulajdonos.

A Céginfo.hu még nem jelent meg a társaság  múlt évi mérlege, de az árbevétel 2012-ben 31 millió, 2013-ban 441 millió, míg 2014-ben 682 millió forint volt. Az első évet 4 ezer forintos veszteséggel, míg a 2013-asat 826 ezer, a 2014-eset pedig 661 ezer forint mérleg szerinti eredménnyel zárta az Apropó Kft.