Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Száz-száz millió forintot fizetett a tavalyi utolsó negyedévben támogatási szerződés formájában a Szerencsejáték Zrt. a csíkszeredai futballklubnak, valamint a Magyar Kézilabda Szövetségnek - írja a hvg.hu az mfor.hu nyomán. Előbbi annak a felcsúti Puskás Akadémiának a testvérklubja, a csapatot a kormány a Bethlen Gábor Alap forrásain keresztül korábban már több mint egymilliárd forinttal támogatta. A harmadik legnagyobb támogatást (75-75 millió) a Pilishegyi János Alapítvány és a Szent Margit Kórház szülészeti osztálya.

50 milliót kapott a fideszes kötődésű Polgárok Házát működtető Szövetség a Nemzetért Alapítván és 30 millió forintot kapott a Századvég Politikai Iskola Alapítványt. Deutsch Tamás testvérének, Deutsch Péter cégének is jutott 25 millió forint, ő az Élménysziget Kft. ügyvezetője.

A Fidelitas Országos Választmányának elnöke, Tardi Tamás annak a Jövő Uniója Alapítványnak a kuratóriumi elnöke, amely 8 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től. 10 milliót kapott az a Pro Minoritate Alapítvány, melyet még Kövér László jelenlegi házelnök, Németh Zsolt és Madar László alapított.