BUX
39279

Gázpiacra lépett az MVM Partner

Belépett a földgáz kiskereskedelmi piacra a vállalkozások számára eddig csak villamos energiát értékesítő MVM Partner Zrt., az MVM csoporthoz tartozó társaság elsősorban a közép- és nagyvállalatokat szeretné elérni.

MTI, 2016. március 21. hétfő, 16:17

A cég hétfői tájékoztatása szerint földgázpiaci termékekkel egészül ki az MVM Partner eddigi, főként a villamosenergia-piacra fókuszáló portfóliója. Az energiakereskedő társaság március közepétől keresi meg ajánlatával meglévő és leendő partnereit, a földgázpiaci szolgáltatását pedig a következő, 2016. október 1-jén induló gázévtől vehetik igénybe a nem lakossági ügyfelek.

A közleményben Bally Attila, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója kifejti, a jelenlegi piaci trendekből az látszik, hogy egy energiakereskedő cég úgy állhat stabilan a lábán, ha nem csak a villamosenergia-, hanem a földgázpiacon is jelen van.

Az MVM Partner Zrt. részt vesz a magyarországi kis- és középvállalkozások villamos energiával történő ellátásában, valamint a Magyarországgal határos regionális villamosenergia-kereskedelemben is. Fogyasztói portfóliója 2010-től önkormányzati intézményekkel és közvilágítási fogyasztókkal bővült. A társaság az energiakereskedelmen és értékesítésen túl segítséget nyújt a villamosenergia-felhasználás optimalizálásában is.