A társasággal földgáz egyetemes szolgáltatási szerződésben álló ügyfelek, amennyiben 2017. június 30-ig papíralapú számlájuk helyett e-gázszámlát igényelnek, automatikusan egyszeri bruttó 1000 forint összegű jóváírásban részesülnek a 2017. szeptember 10-e után esedékes első gázszámlájukból - olvasható a Főgáz tájékoztatójában. A kedvezmény azokra is vonatkozik, akik 2016. december 30-a előtt az ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. ügyfelei voltak.

A Főgáz egyben nyereményjátékot is hirdet: a promóciós időszak hónapjaiban (áprilisban, májusban és júniusban) e-gázszámlára regisztráltak között minden hónapban egy darab egymillió forinttal feltöltött bankkártyát sorsolnak ki egy időben - azaz a nyereményjátékban mindösszesen 3 darab 1 millió forinttal feltöltött bankkártya kerül kisorsolásra.

Ha egy játékos több fogyasztási hellyel is rendelkezik, annyiszor vesz részt a játékban, ahány fogyasztási helyre megigényli az e-gázszámlát. A játék nyerteseit közjegyző jelenlétében, online sorsolással sorsolják ki 2017. július 6-án.

Az e-gázszámlát bankkártyával vagy banki átutalással, illetve csoportos beszedési megbízással lehet fizetni, készpénzzel ugyanakkor nem. A számlakiállítást követően, a számla az e-mail fiókba érkezik.