Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tévesen jelent meg több helyen a sajtóban, hogy a Life1 felvásárolta a Gilda Max hálózatát. A közelmúltban valóban megállapodást kötöttek a Gilda Max fitneszklubokat üzemeltető céggel, ez azonban arra vonatkozik, hogy a Life1 tanácsadóként vesz részt négy Gilda Max-terem szakmai munkájában.

Az érintett egységek az Allee bevásárlóközpontban, a Flórián téren, valamint a Hermina Towers és a River Estate irodaházban találhatók - tudta meg a napilap a Life1 fitnesz- és wellnessklubokat a Corvin sétányon, a Nyugati téren és Pécsen üzemeltető Fitness Vision Hungary Kft.-től.

A cég szerint nem lehet fúzióról beszélni, a fitneszklubok üzemeltetését ellátó cégek között ugyanis semmilyen tulajdonosi kapcsolat nincs. A termek továbbra is Gilda Max márkanév alatt folytatják működésüket.

A cél az, hogy a Fitness Vision építse fel a Life1 márkával idehaza az első országos fitneszklubhálózatot. Az ambiciózus tervhez az anyagi háttér adott, hiszen a cég mögött tulajdonosként a Finext Startup Kockázati Tőkealap áll. A Világgazdaság úgy tudja, a Life1 brand rövidesen akár Debrecenben, Szegeden és Győrben is megjelenhet.

(Képünk illusztráció)