Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eredményt az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A munkát az uniós Környezeti és Energetikai Hatékonysági Operatív Program (KEHOP) finanszírozza.

A szennyvízcsatornánál a házi bekötések száma 385, a gravitációs gerincvezeték hossza 7 962 méter, míg a nyomóvezetéké 336 méter. A tisztító kapacitása napi 11 500 köbméter.

A szerződést a felek szeptember 12-én megkötötték, de csak most tették közzé az eredményt. A tenderen ajánlatot tett még a Penta Általános Építőipari Kft., a Swietelsky Magyarország Kft., valamint a Hódmezővásárhelyi Útépítő Kft. is.

A gyöngyösi beszerzést egy keretmegállapodás keretében bonyolították le (újranyitással), azaz a már korábban kiválasztott ajánlattevőktől kértek be a konkrét munkára. Az NFP tavaly márciusban írt ki hat regionális, egyenként 70 milliárd forint keretösszegű (összesen 420 milliárd forintos) közbeszerzést a 2020-ig a KEHOP keretében megvalósítandó szennyvíz-elvezetési és -tisztítási, hulladékgazdálkodási, és ivóvízminőség-javító beruházások kivitelezésére. Két régióban jutott munka Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cégének is.