Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A váci, a piliscsabai, a gyáli, a péceli, az esztergomi és a dömösi helyi rádiós frekvenciákat pályáztatnak meg, amelyeket közösségi jelleggel lehet hasznosítani. Kizárólag 24 órás műsoridő hasznosítására nyújthatnak be a pályázók érvényes ajánlatot, valamint a felhívás a hálózatba kapcsolódást és a vételkörzet-bővítést lehetővé teszi azzal a feltétellel, hogy a hálózatba kapcsolódó pályázó saját műsoridejéből legalább 4 óra az éjszakai órák nélküli idősávra essen.

A testület jóváhagyta az Echo Penisola Kft. kérelmét, így a siófoki és a fonyódi vételkörzetet egymásba kapcsolhatja, a vételkörzetben a Part FM lesz a szolgáltató.

Döntöttek továbbá arról, hogy 1,3 millió forinttal támogatják az Escher Károly-pályázaton indult Lukács Csaba rendező dokumentumfilm-tervezetét, amely az iráni embargó utolsó napjait dolgozza fel, valamint 2 millió forint támogatást kap Csuja László a kárpátaljai magyarok helyzetét az orosz-ukrán konfliktusban feldolgozó filmje is.

A médiatanács ezek mellett adatszolgáltatás elmulasztása miatt felhívással élt az Újpesti Sajtó Szolgáltató Nonprofit Kft. által üzemeltetett Újpesti Közösségi Televízió felé, mert nem tett eleget havi adatszolgáltatási kötelezettségének 2015 májusában.