Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A bejelentést a NAV központi irányítás szerencsejáték felügyeleti főosztályának kell címezni, az adóhatóság honlapján elérhető űrlapon.

Az ilyen sorsolásnak három feltétele van. Először is termék vásárlásához, vagy szolgáltatás igénybevételéhez kötődik, például a kereskedő által meghatározott összegű - vagy mennyiségű - vásárlás után sorsjegyet kap a vásárló. A második feltétel az, hogy a sorsjegy ingyenes legyen, míg a harmadik feltétel a nyilvános húzás. Ez utóbbi történhet számítógéppel - véletlen generátort alkalmazva - is.

Nem minősül nyilvános húzásnak az előre meghatározott feltételeknek megfelelő sorsjegy nyertessé nyilvánítása. Ilyen például a minden 20., minden 100., vagy éppen az első 1000 vásárló nyertessé tétele.

A sorsjegy valóban sorsjegyet jelent, vagyis a csomagolásra helyezett kód, vagy a visszaküldendő kód nem sorsjegy. Hasonlóan nem számít annak - ebből a szempontból - a kaparós sorsjegy sem.

A nyereménynek mindig árunak, vagy pedig szolgáltatásnak kell lennie. A pénznyeremény sorsolásához már engedélyt kell kérni.