Ilyet még soha nem csinált a Heineken Magyarországon

A Heineken márka magyarországi történetében először vezet be termékinnovációt. Az alkoholmentes Heineken 0.0 rövidesen az üzletek polcaira és a vendéglátó egységek kínálatába kerül - olvasható a márka közleményében.
K. Kiss Gergely, 2017. március 20. hétfő, 12:48

A világ egyik legnagyobb söripari vállalata, a holland Heineken idén döntött úgy, hogy vezető márkájával belép az alkoholmentes sörök piacára és Magyarországon is bevezeti az új változatot. A magyar fogyasztók 13 másik európai országgal egy időben ismerhetik meg az új termékvariánst.

"A dupla főzéssel készült, enyhén gyümölcsös ízű termékből nem maradhatott ki a Heineken védjegyévé vált A-élesztő, alkoholmentességének, alacsonyabb cukor- és kalóriatartalmának köszönhetően pedig a tudatos életmódot folytatók számára is jó választás. A gyártás során utólag vonják ki az alkoholt a sörből" - írta a társaság.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 
www.Napi.hu Online Kft. Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Helye: Flórián tér 1. 2. emelet, Budapest, Budapest. 1033 Telefon: +36-1-506-0930. Telefax: +36-1-506-0931. .