Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A két tender eredményét a Közbeszerzési Értesítőben tette közzé az MNB. Az utazásszervezési nyertessel április 20-án, míg a rendezvényszervezési nyertessel április 19-én kötötte meg a szerződést az ajánlatkérő jegybank.

Az utazásszervezésre ajánlatot tett még a CWT Utazási Iroda Magyarországi Fióktelepe és az OTP Travel Kft.is. A rendezvényszervezési tenderen pedig további induló volt az Euroshow Kft. és közös ajánlattevőként a Perfektum PR Kft. és a KEIOK Kft. is.

A Céginfo.hu adatai szerint a United 4 Bonafini Bindair Kft. 1994-ben alakult, a jegyzett tőkéje 50 millió forint és két magánszemély a tulajdonosa. Az árbevétele évek óta 2 milliárd forint körül ingadozik, az adózás előtti eredménye 2015-ben volt a legmagasabb, 14 millió forinttal. (Negyedmilliárdot már elköltöttünk a kazah energetikai expóra.)

Az Akció BTL Kft. 2011-ben alakult, 5 millió forint jegyzett tőkével, egy magyar magánszemély a tulajdonosa. Az árbevétele 2014-ben 130 millió, míg 2015-ben 100 millió forint volt, az adózás előtti eredménye - az előbbi sorrendben - 873 ezer, illetve 191 ezer forintot tett ki.