Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vélhetően hosszabb ideje halogatott vásárlásokat, elhalasztott célok megvalósítását is segítik azok a személyi kölcsönök, amelyeket a K&H Banknál vettek fel az utóbbi hónapokban, ahol 20 százalékkal nőtt meg a felvett kölcsön átlagos összege. Futamidőben a 4 év a leggyakoribb.

A tavaszi-nyári lakásfelújítási időszak még érezteti hatását a személyi kölcsönöknél, a felvevők 30 százalékának az otthonának felújítása volt a cél, az ügyfeleink 17 százaléka pedig az autóvásárláshoz szükséges összeget egészített ki személyi kölcsönnel. Családi esemény megszervezéséhez, korábbi adósság rendezéséhez 11-12 százalék kérte a kölcsönt, és ugyanennyien költötték tartós fogyasztási cikk vásárlására is - mondta Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese.

A gyors és egyszerű igénylési folyamat a legfontosabb az ügyfeleknek. Népszerű, mert nincs szükség ingatlanfedezetre, így könnyebb hozzájutni, hiszen ez a kölcsönigénylési folyamatot is jelentősen felgyorsítja. Fontos még a kiszámíthatóság, fix törlesztőrészlettel könnyebben tudják tervezni a családi költségvetést.