Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

E kezdeményezéssel a már nevet szerzett tehetségek számára biztosítunk lehetőséget a kiteljesedésre - mondta Patai Mihály, az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A program az UniCredit prémiumbanki üzleti koncepciójához kapcsolódik, amelyben a bank folyamatosan a kiválóságra törekszik ügyfelei kiszolgálásában - éppen úgy, ahogy a tehetséges és elkötelezett emberek tesznek meg mindent az egyre jobb teljesítményért a saját területükön.

Szavazni is lehet

Az új Korszakalkotók program alapja az azonos nevű microsite. Célja nemcsak a tehetségek népszerűsítése, hanem hogy egy olyan felület álljon a hazai közvélemény rendelkezésére, ahol támogatni tudják ezeket a kiváló embereket. Az új programunk mellett elindítjuk a bank új közösségimédia-csatornáit is - jelentette be Marco Iannaccone általános vezérigazgató-helyettes.

A tehetségekre szavazni lehet. A saját területükön már kiemelkedőt nyújtott, de széles körben még nem ismert tehetségeket egy húsz fős, független szakemberekből álló bizottság jelölte. Majd a mintegy 100 jelöltből egy ugyancsak független zsűri 3-3 főt választott ki nyilvános szavazásra a három kategóriában (vizuális művészetek, zene, ízvilág).

A kategóriák győzteseit, akikről kizárólag a közönségszavazatok döntenek, 3-3 millió forintos díjjal, összesen 9 millió forinttal ismeri el a pénzintézet. Az első alkalommal meghirdetett Korszakalkotók program 2018 első negyedévében zárul, és a tervek szerint lesz folytatása is.

Keresik a fogyasztóbarát lakáshitelek

Több tucat ügyfél fogyasztóbarát lakáshitel-igénylése áll elbírálás alatt az UniCredit Banknál, amely húsz napja kínálja az MNB szempontjai szerint kidolgozott terméket - mondta az MTI-nek Patai Mihály.

Véleménye szerint a negatív reálkamatok hosszú távú fennmaradása rákényszeríti a bankokat, hogy még költséghatékonyabban gazdálkodjanak.