Médiatervezési és médiavásárlási szolgáltatások ellátására 220 millió forint keretösszegben írt ki közbeszerzési eljárást az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. A nyertes ügynökség feladata lesz a paksi atomerőmű bővítésére létrehozott projektcég, az MVM Paks II. Zrt. kampány jellegű, illetve egyedi hirdetményei megjelentetésének megtervezése, a hirdetési felületek foglalása és a teljesítés dokumentálása − várhatóan június 13-tól december 31-ig − derül ki a társaság közbeszerzési felhívásából.

A projektcéget az állami tulajdonú MVM Zrt. hozta létre 9 milliárd forint alaptőkével 2012 augusztusában − derül ki a Céginfo.hu adataiból. A társaság viszi tovább a magyar villamosenergia-termelés több mint 40 százalékát adó paksi atomerőmű tervezett bővítését előkészítő Lévai Projekt feladatait − közölte a cég megalakításakor az MVM. A kormány 2012 júniusában nyilvánította nemzetgazdaság szempontjából kiemelt beruházássá a paksi bővítést.

Nagyításhoz, adatokért kattintson az ábrába!

A most kiírt tenderre az a médiacég jelentkezhet, amely rendelkezik 2010-ben és 2011-ben összesen legalább 200 millió forint nettó árbevétellel, továbbá referenciával egy országos, egy online és egy környezettudatosságra nevelő médiakampány lebonyolításáról. A tárgyalásos közbeszerzési eljáráson a cégek április 19-ig jelezhetik részvételi szándékukat.