Mostantól két repülőtéri cég, a Celebi Ground Handling (földi kiszolgáló cég) és az Aeroplex of Central Europe (ACE repülőgép javító- és karbantartó cég) munkatársai költöznek a felújított épületbe. A 72-es jelű három irodaház - paradox módon - még az ex-Malév számára építették a nyolcvanas években, annak a kornak az építészeti, gépészeti és hőtechnikai színvonalán. A Budapest Airport az eredeti tervek szerint mindhárom, egyenként 3300 négyzetméteres irodaépületet felújította volna, a Malév csődje azonban keresztülhúzta a számításokat. A már megkezdett újjáépítést (hiszen a 3 emeletes épületet a betonszerkezetig vissza kellett bontani) azonban a Budapest Airport mindenképpen befejezte és új bérlőket keresett.

Nem kellett messzire menni, hiszen az épületbe tulajdonképpen visszaköltöznek az Aeroplex munkatársai az ideiglenes irodáikból, mint ahogy a Celebi repülőtéri elhelyezésén is volt mit javítani. A török tulajdonú földi kiszolgáló cég menedzsmentje is átköltözik a korszerű irodaépületbe, amelynek egyik előnye, hogy így közelebb kerülnek a tényleges repülőtéri tevékenységükhöz. A Celebi Ground Handling számos légitársaság, köztük a Lufthansa, a Ryanair, a Norwegian, a Qatar Airways és a Turkish Airlines földi kiszolgálója.

A BUD Airport Office névre keresztelt irodaház felújítási terveit az Óbuda Építészeti Stúdió készítette és a STRABAG volt a kivitelezés fővállalkozója.