Tavaly még árbevétele sem volt annak a cégnek, a Nakama & Partnersnek (N&P), amely a helikopterezést intézte a Rogán-családnak - írja a Figyelő. A társaságot 2015 decemberében alapította a celebvilágban jól ismert Sarka Kata, Bessenyei Istvánnal és egy "A Másik Kft." nevű vállalattal közösen.

A hetilap értesülései szerint az eredeti koncepció az volt, hogy hazai hírességek Facebook-oldalára szerveznek hirdetéseket. A cég azonban nem igazán indult be, mivel a tulajdonosok közül senkinek nem volt ideje érdemben foglalkozni a projekttel. Emiatt végül áprilisban Sarka Katán kívül valamennyi tag kiszállt a társaságból.

Ekkor érkezett tulajdonostársnak Rogánné-Gaál Cecília. A miniszterfeleség a szintén Sarka Kata által menedzselt Magyarország Szépe zsűrijében tűnt fel, a Bors című napilapnak adott indoklás szerint egy olyan médiaügynökség ügyvezetőjeként, amely a verseny után a sikeresen szereplő lányokat fogja foglalkoztatni. Ez volt a N&P.

Elég érdekes, hogy a társaság látszólag profilt váltott. Persze lehet, hogy az eredeti koncepcióban szereplő hazai hírességek körét kiegészítették a versenyen induló hölgyekkel, és az ismertté váló szépségek Facebook-oldalára is a cég szervez hirdetéseket. A nagy kérdés azonban az - amelyre a Figyelő nyomtatott változata keresi a választ -, hogy egy szépségversenyen szereplő lányokat foglalkoztató cég hogyan tud barterben fizetni egy helikopterért?