Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A menedzsment által most kivásárolt InfoRádió 2000-ben kezdte meg adását, és működésének eddigi 17 esztendejében sikerrel honosította meg Magyarországon a hírrádiózás műfaját. Működése során számos díjat és elismerést kapott, értékteremtő, objektív hír- és információszolgáltató tevékenységét többek között Prima Primissima díjjal, Pulitzer-emlékdíjjal illetve Év Honlapja díjjal is elismerték, A tárgyilagosság szerethető mottóval fémjelzett márka erejét pedig az ötször elnyert SuperBrand, illetve Magyar Brand díj jelzi - olvasható a közleményben.

A fővárosban és annak 30 kilométeres körzetében az FM 88,1 Mhz-en sugárzó csatornát a teljes lakosság körében a Kantar Hoffmann-Mediameter kutatása alapján naponta 120 ezren hallgatják (a 2017. május-júliusi adatok alapján).

A 2006-ban önálló internetes hírportálként elindított, és a közelmúltban teljesen megújult inforadio.hu-t a Gemius DKT/OLA közönségmérésének adatai szerint 2017 szeptemberében naponta átlagosan 76 ezer egyedi látogató olvasta, az egész hónapban pedig 1 millió 167 ezer egyedi látogatója volt.

A management buyout tranzakció után az InfoRádió Kft. új tulajdonosa a Módos Márton 100 százalékos tulajdonában álló 881 Média Invest Kft., a tulajdonosváltás a mai napon lépett hatályba. (Felek a tranzakció egyéb részleteit nem hozzák nyilvánosságra.)

Módos 2001 óta az InfoRádió Kft. ügyvezetője, egyben 2002 júniusa óta a hírrádió, 2006-os indulása óta pedig a hírportál főszerkesztője is.

Az új tulajdonos köszönetét fejezi ki Spéder Zoltánnak, aki 2008 óta társaságain keresztül többségi tulajdonosként aktívan segítette a társaság szakmai munkáját és fejlődését - olvasható a közleményben.

(A Napi.hu tulajdonosa a CEMP-X Online Zrt.)