Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának ellenőrei 2017. november 20-tól fokozottan ellenőrzik a fővárosi adventi vásárokon és kitelepüléseken (például fenyőfa árusítás) a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, az online pénztárgépek használatát és az áruk eredetét.

A Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatóság munkatársai pedig november 27-től kezdődően 3 héten keresztül fokozottan ellenőrzik a budapesti taxiállomásokat, ahol a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

A Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóság munkatársai 2017. november 27-től kiemelten ellenőrzik a vásárokon, piaci kitelepüléseken az ünnepekhez köthető vendéglátókat és szezonális termékeket árusítókat.

A NAV szakemberei elsősorban a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek szabályos használatát vizsgálják.

Az Adótraffipax további 12 megyére kiterjedő aktuális listáját itt találja. A közzétett információ nem zárja ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések.