Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Gerendai Károly, a Sziget alapítója szerint a Sziget Kft., a Providence partnereként egy következő növekedési és fejlesztési fázisba léphet. Az elmúlt években sok megkeresést kaptak mind pénzügyi, mind szakmai befektetőktől, de a legszimpatikusabb a Providence ajánlata volt, mert új lehetőségeket nyitott meg. Az új partner segítségével egy hatalmasat léphetnek előre és elkezdhetnek egy sor olyan ambiciózus projektet, amelyet már egy ideje szerettek volna megvalósítani - írják a közleményben.

A cég operatív működéséért továbbra is az alapító Gerendai Károly és a Sziget Kft. többi tulajdonosa felel majd: Takács Gábor továbbra is a nemzetközi projekteket vezeti, míg Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert a Telekom Volt Fesztivál és a Balaton Sound igazgatói, valamint a Szigethez kötődő fesztiválok zenei programjait irányítják. A jelenlegi menedzsment csapatot támogatja James Barton, aki a Creamfields fesztivál alapítója és a LiveNation elektronikus zenei igazgatója volt, valamint Paul Bedford a Cream Group korábbi pénzügyi igazgatója.

A Sziget Kft. a közép-európai régióvezető fesztiválszervező cége, a társaság működteti a Telekom Volt Fesztivált, a Balaton Soundot, a Gourmet Fesztivált és a Gyerek Szigetet is.

A Providence egy globális tőkealap, amely 47 milliárd dolláros befektetést kezel a klasszikus tőkebefektetéstől a hitelezésig. Az alap az 1989-es alapítása óta több mint 150 vállalatba fektetett be, a média, a kommunikáció, az oktatás és az it iparágak egyik vezető tőkealapjának számít. A Providence központja Providence-ben, Rhode Islanden található, de vannak irodái New Yorkban, Londonban, Hongkongban és Újdelhiben is - olvasható a cég közleményében.