Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező Magyarországon piacvezető, magyar tulajdonú komplex gáz-, olaj- és vegyipari megoldásokat nyújtó Olajterv vállalatcsoport szándéka, hogy 2020-ra a közép-kelet-európai régió piacvezetőjévé váljon és megduplázza forgalmát, úgy hogy bevételeink több mint 50 százalékát nemzetközi megbízások adják - derül ki a cégcsoport közleményéből.

Az OT Industries 2014. január elején egy szervezetfejlesztési programot indított a hatékonyabb működés érdekében, melyet a piac, az átláthatatlan felépítés, valamint a változásra való igény indokolt. A program eredményeképpen 2014 októberétől a vállalat a korábbi jellemzően tagvállalati alapú működési rendszerből egy integrált, központi irányítás alá szerveződő, hatékonyabb üzleti- és irányítási modellt vezetett be. A nagyobb nemzetközi fókusz támogatására a vállalatcsoport arculatot váltott - olvasható a közleményben.

Polony István, az OT Industries elnök-vezérigazgatója szerint meggyőződésük, hogy a megújult cégcsoport hatékonyabb üzleti- és irányítási modellje, versenyképesebb szolgáltatásai és termékei biztosítani fogják a cég hosszú távú fejlődését, amely a munkavállalóinknak és a partnereinknek is kiszámíthatóságot, stabilitást és fenntartható működést fog eredményezni.