A cég vezetésében is volt változás: a régi origós Tókos Lóránt vezérigazgató-helyettes általános cégvezetői megbízást kapott Száraz István vezérigazgató mellett.

A társaság által kiadott honlap origo.hu elnevezése megmaradt.

A váltás azt jelenti, hogy az anyacég nevét vette fel a médiavállalat: egyedüli részvényese továbbra is a Száraz vezette New Wave Media Hirdetésszervező Kft. E cég 2015 decemberében vette meg a Origo Zrt.-t a Magyar Telekom Nyrt.-től, a tőzsdei társaság 4,2 milliárd forintot kapott a médiavállalkozásért - írta a portál.

Egy másik bejelentés szerint a New Wave Media Group idén december 31-ig, egyelőre meg nem nevezett összegért megvásárolta az MTVA weboldalainak és mobilapplikációinak inventory-ját - írta a 24.hu.

A megállapodás nyomán a cégcsoport feladata lesz minden, az MTVA érdekeltségű, értékesítendő weboldal képviselete, így a hirado.hu, a petofilive.hu, az m4sport.hu, az m5tv.hu, valamint a mediaklikk.hu weboldalak megjelenései. A Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) adatai alapján az MTVA felületei idén márciusban 1,5 millió felhasználót értek el.