Cégnevünk jelenlegi, tulajdonosunk nevét erőteljesebben tükröző megváltoztatása még inkább alátámasztja azt a törekvésünket, hogy a nemzetközi és helyi tapasztalatokat, értékeket, sokéves tudásbázisunkat felhasználva támogatjuk továbbra is a szakemberek munkáját, hogy a hétköznapokban helyes döntést hozzanak - mondtaTóth Gábor, a vállalat ügyvezető igazgatója.

A Wolters Kluwer cégcsoport a világ több mint 40 országában van jelen. Míg Európában a jogi és adóügyi kiadásban tölt be vezető pozíciót, addig Amerikában elsősorban az orvosi, egészségügyi kiadásban, és a pénzügyi szolgáltatásokat támogató információszolgáltatásban képviselteti magát erőteljesebben.

A Wolters Kluwer Kft. - eddigi CompLex Kiadó Kft. - Magyarország egyik legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papíralapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi, mind adózási területen piacvezetők. Legismertebbek közülük az idén 20 éves Jogtárak, az Adó lapcsalád, a Céginfo.hu céginformációs szolgáltatás illetve a Rodin képzései és konferenciái, amelyek nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek a jogi és üzleti területeken tevékenykedő szakemberek számára. A Wolters Kluwer Kft-t tulajdonosa a Wolters Kluwer csoport, amely piacvezető információszolgáltató cégként 2012-ben mintegy 3,6 milliárd euró árbevétellel büszkélkedhetett és világszerte körülbelül 19 000 munkavállalót foglalkoztat.