Olasz kávéfőzőgyártó jön Magyarországra

Várhatóan Magyarországon építi fel új üzemét és logisztikai központját az Espresso Coffee Machines (ECM) S.p.a. Az egyik legdinamikusabban fejlődő, elsősorban exkluzív berendezéseket előállító olasz kávéfőzőgép-gyártó a Tolna megyei Bogyiszlót szemelte ki többmilliárdos zöldmezős beruházásához.
NAPI Online, 2005. december 13. kedd, 10:34


A szerződést ugyan még nem írták alá, ám nagy valószínűség szerint a Tolna megyei Bogyiszlón építi fel első kelet-közép-európai gyártóbázisát és itt alakítja ki logisztikai központját is az Espresso Coffee Machines (ECM) S.p.a. - erősítette meg lapunk információit Tóth István, a település polgármestere. Az egyik legdinamikusabban fejlődő, elsősorban magas minőségű exkluzív termékeket előállító, nagy teljesítményű kávéfőzőgépeket gyártó olasz cég több milliárd forintos, zöldmezős beruházást kíván tető alá hozni a Szekszárdtól néhány kilométerre lévő Duna-parti településen. (Az öt földrész 35 országában jelen lévő ECM-nek egy Milánó melletti kistelepülésen van a székhelye.)

További részletek a keddi NAPI Gazdaságban

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csappai, 2005.12.13 11:52

csappai Remeljuk a kavefozokhoz alkatreszt is gyartanak.Keteve vett gephez /80000 ft/ egyev utan nem kapni alkatreszt. Nagyon orulok igy lesz munka lehetoseg ebbe a regioba.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html