Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A pályázatokat augusztus 11-én 10 és 11 óra között a felszámoló irodájában kell benyújtani. A beérkezett ajánlatokat a beadás határidejétől számított 8 napon belül, közjegyző jelenlétében bontják fel.

A kiírás szerint az értékesítésre felkínált vagyontárgyakra kellékszavatosságot nem vállalnak, a pályázaton való részvétel feltétele egyebek között a 22,2 millió forint bánatpénz befizetése.
A készletre a Regio Kft.-nek és részlegesen a Mayer Immobilien Kft.-nek zálogjoga áll fenn.
A megfelelő pályázati ajánlatokat a felszámoló az árajánlatok nagysága, illetve a feltételfüzetben foglaltak vállalása alapján bírálja el.

Amennyiben valamely ajánlati ár a legmagasabb ajánlati ár 90 százalékát eléri, a felszámoló a pályázók között - közjegyző jelenlétében - nyilvános ártárgyalást tart. A megjelent felhívás a felszámoló számára nem jelent értékesítési kötelezettséget, a pályázatot a felszámoló megfelelő ajánlat hiányában eredménytelennek nyilváníthatja - olvasható a cégközlönyben.

Kovács Zoltán, a Duna Libra Zrt. kijelölt felszámolóbiztosa június közepén az MTI érdeklődésére közölte, hogy eredménytelenül zárult a Gulliver Kft. tavaly indult csődeljárása, a bíróság megállapította a cég fizetésképtelenségét, és elrendelte a felszámolását. Az eljárásban 190 hitelezői igény érkezett. A Gulliver tavaly decemberben folyamodott csődvédelemért, az akkori összesítés szerint a játékkereskedelmi vállalat közel hárommilliárd forinttal tartozik 148 hitelezőnek.