Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Soron következő, július 5-i vasárnap is rengeteg bolt lesz nyitva vasárnap, köztük több szupermarket és diszkontáruház, illetve a benzinkutakon működő Sparok, Tescók és Mol-boltok - derül ki a portál gyűjtéséből. ​

A boltlánc hetekkel ezelőtt csak 2-3 üzletével tett kivételt vasárnap, a múlt héten már öt üzletét nyitotta ki vasárnap is, most - július 5-én - pedig már hét Lidl-egység lesz elérhető.
Agárd, Gyula, Makó, Martfű, Nagykáta, Ózd és Szeghalom), valamennyi üzlet 7-től 21 óráig tart nyitva.

Sok bolttal készül a vasárnapra a CBA Több mint 20 budapesti egység mellett a Balatonakaliban lévő Fék ABC és a balatonfenyvesi CBA amiatt lesz nyitva, hogy üzlet termelői piac létesítésére kért és kapott engedélyt, és így elérhetőek vasárnap is.

A Sparnak eddig hét olyan üzlete volt, amely egész évben, így vasárnap is nyitva van, most azonban egy balatonfenyvesi egységgel bővült a lista, amely a fenyvesi CBA-val konkurál. Emellett további négy Spar lesz nyitva most vasárnap. Emellett elérhetőek az OMV-kutakon lévő Spar Expresszek is.

A Reál is több tucat bolttal készül a most vasárnapra. Ahogy eddig, most is nyitva lesz két, a Shell által működtetett Tesco Expressz. A Mol-kutakon elérhető Fresh Cornerekből eddig hármat adtak át, ezen a héten további 4 üzlettel bővült a hálózat, és a következő hetekben további üzletek nyílnak. Több Coop-üzletben is lehet vasárnap vásárolni. A Manna-hálózat fővárosi üzleteiben szintén lehet vásárolni most vasárnap.

A portál adatai szerint a többi nagy boltlánc - Aldi, Auchan és Penny Market - nem tett közzé a honlapján olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.